A TeleForm rendszer előnyei

Űrlaptervező

Egy mutat-és-klikkel alkalmazás automatizált űrlapok létrehozására és feldolgozására. A tervező előre elkészített űrlap terveket tartalmaz, melyek segítségével létrehozhat új kérdőíveket, vagy automatizálhatja a már meglévőket.

Rugalmas dokumentum-beviteli opciók
Kompatibilitás beolvasókkal, fax gépekkel, fájlkezelő rendszerekkel, internettel.

Nem-kép fájlok megtekintése és megjelölése
Támogatja sok egyéb mellett a szövegszerkesztők, adatbázis kezelők, prezentációs, multimédia fájlok megnyitását, anélkül, hogy az eredeti alkalmazásra szükség lenne.

Tartalom-alapú besorolás
Automatikusan besorolja és csoportosítja az űrlapokat, dokumentumokat a vonalkód, űrlap-azonosító, egész oldalas kulcsszó és különböző azonosító algoritmusok segítségével.

Automatikus adatfeldolgozás
Automatikus adatkinyerés a félig, vagy nem rendszerezett dokumentumok indexeiből legjobb-az-osztályban felismerő motorok alkalmazásával.

Dokumentum-csomagkezelés
A társítás több szintjét engedélyezi a kötegben található űrlapok között; létrehozhatók csoportok, melyek űrlapokat és dokumentumokat tartalmaznak.

Bármikori QC
Az adatbeolvasástól a lezárásig szerkeszthetik a felhasználók a kötegeket. Nézetváltás, elforgatás, hozzáadás, törlés, másolás, újrapozícionálás, automatikus vagy manuális indexelés mind-mind elvégezhető a folyamat közben.

Adatminőségi biztosítás
Az adatminőség biztosítási személyzet ösztönösen és hatásosan érvényesítheti a besorolást, valamint könnyedén elvégezheti az adatfeldolgozást.

Ellenőrzés és nyomon követés
Nyomon követ minden, az emberekkel, rendszerekkel, képekkel, kapcsolt fájlokkal és rendszerváltoztatásokkal kapcsolatos lépést.

A lap tetejére

Digitális aláírás támogatása
Lehetővé teszi, hogy a felhasználó aláírásával lássa el azokat a rekordokat, melyek nézetét/állományát megváltoztatta a TeleForm rendszerben.

Alkalmazás összegzésének nyomtatása
Összegyűjti az elektronikus adatállományt egy nyomtatásra alkalmas űrlapra.

Automatizált munkafolyamat
TeleForm-ban szerkesztett papír-alapú dokumentumok és űrlapok könnyedén és gyorsan beiktathatók elektronikus munkafolyamatokba, vagy újakat indíthat el a LiquidOffice segítségével.

Rugalmas exportálási érintkező felület
Automatikusan szállít adatokat több mint 300 üzleti alkalmazásnak.

Dokumentum beolvasás
A nagy sebességű dokumentum beolvasás csupán egy összetevője a TeleForm óriási idő- és pénzkímélő tulajdonságainak.

A TeleForm az egyetlen széleskörű megoldás, mely egyesíti a kiemelkedő minőségű adatbevitelt az intelligens űrlap- és dokumentum-feldolgozással, sikeresen integrálva a programba az embereket, papírt és folyamatokat.

Intelligens űrlap- és dokumentum-feldolgozás
A papír-alapú folyamatok feldolgozásának érdekében szükség van támogatásra azon eszközök irányába, melyeket a felhasználók már régóta ismernek.

Ennek érdekében a Cardiff TeleForm az űrlapok feldolgozási lehetőségeinek teljes skáláját felvonultatja, így a különböző tudású alkalmazottak, külső vendégek és partnerek is otthonosan mozogva használhatják a rendszer adta szolgáltatásokat (fax, email, internet, posta, beolvasó-állomások, és még sok egyéb).

Intelligens űrlap- és dokumentum-csoportosítás
Az űrlapok és dokumentumok teljesen eltérő formátumban, alakban és méretben kerülnek a rendszerbe, sok közülük a vállalaton és hatáskörén kívülről érkezik. Mielőtt ezek feldolgozhatóvá válnának, át kell őket válogatni.
Az elválasztó segédoldalak, és az előzetesen kézzel szétválogatott dokumentumok helyett - mely időigényes és drága - a Cardiff TeleForm intelligensen azonosítja az űrlapokat és dokumentumokat a különböző felépítés, formátum és tartalom alapján, majd automatikusan virtuális kötegekbe sorolja őket a további feldolgozást és emberi beavatkozást lehetővé téve.

Intelligens adatfeldolgozás
Az űrlapokon található adatok üzleti rendszerekbe való begépelése időigényes, költséges, és magas a hibázás lehetősége. Az adatok helytállósága az operátor esetleges hibázása miatt kétséges.

A Cardiff TeleForm-ot használó ügyfeleink általánosan 60-80%-os csökkenést tapasztalnak a kiadásaikban azáltal, hogy a manuális begépelés helyett a TeleForm automatikusan beolvassa a kézírást, nyomtatási hibákat, optikai jeleket, vonalkódokat, aláírásokat az űrlapokról. A TeleForm automatikusan beolvas és feldolgoz bármilyen dokumentumtípuson megtalálható információt, beleértve a kölcsön papírokat, szerződéseket, számlákat, számos egyéb között.

A lap tetejére

Intelligens adat-érvényesítés
Az űrlapokból és dokumentumokból kinyert adatok természetüknél fogva gyakran pontatlanok, vagy nehezen olvashatók. Ezek a problémák exponenciálisan nőnek a vállalaton átfolyó adatmennyiségtől függően.

A TeleForm programmal az automatikus feldolgozási funkciók könnyedén definiálhatók a mutat-és-klikkel beállítási kezelő felületen, annak biztosítása érdekében, hogy az Ön üzleti rendszere 100%-osan teljes és precíz legyen. A kivételek továbbításra kerülnek a megfelelő, ellenőrzést végző személyhez áttekintésre, és kijavításra.

Intelligens biztonság és teljesítés
Szinte minden iparág egyre szigorúbb szabályozással néz szembe, melyek állandó költségeket és plusz kiadásokat jelentenek. A vállalatoknak olyan üzleti alkalmazásokra van szükségük, melyek megfelelő átláthatóságot biztosítanak, és segítenek a különleges folyamatok állandó költségeinek elkerülésében.

A Cardiff vásárlóköre a TeleForm-ot azon létfontosságú alkalmazások területén használja, ahol a határozottság és biztonság mindenek fölött áll. Egyes területeken, mint amilyenek a klinikai vizsgálatok vagy számos pénzügyi szolgáltatás, szükséges minden, a rendszerben történt változás feljegyzése. A TeleForm könnyedén konfigurálható a szükséges adatok folyamatos figyelésre, beleértve a rendszer-adminisztrációt, operátori beavatkozásokat.
A TeleForm másik célterületét azon cégek jelentik, ahol a CFR 11 szabályzat van érvényben.

Intelligens üzleti folyamatok
Általában a papír űrlap vagy dokumentum csak az első, vagy egy támogató lépés egy komplex üzleti munkafolyamatban, és sok esetben az adott papír végigköveti a munkafolyamat minden állomását.

A TeleForm adta lehetőség, hogy az ügyfelek probléma nélkül, egyszerűen kombinálhatják a papír-alapú űrlapokat és dokumentumokat az elektronikus üzleti folyamatokkal, azt jelenti, hogy számottevően fölgyorsíthatják az üzletet, visszaszoríthatják a költségeket, és lehagyhatják a versenytársakat. A TeleForm biztosítja a mutat-és-klikkel beállításokat az üzleti folyamatok bevezetésénél, a papír-alapú dokumentumok beépítését az éppen aktuális munkafolyamatokba, melyek a Cardiff üzleti folyamatokat automatizáló alegységében, a LiquidOffice programban futnak.

Intelligens vállalat
Akár csupán egyetlen részlegben kívánja alkalmazni az automatizált papír-alapú folyamatot, akár az egész vállalatban, Ön elvárja, hogy üzleti alkalmazásai professzionálisak legyenek, bármi, a következménye annak, ha nem ilyennel dolgozik, pusztító lehet.

A TeleForm segítségével vállalata golyóálló hibavédelemmel, hatásos problémakereső eszközökkel, és páratlan technikai segítséggel kerül ellátásra. Az eredmény a zavartalan szolgáltatás- és létfontosságú folyamatok, melyek szünet nélkül állnak az alkalmazottak és ügyfelek rendelkezésére - amely segítségével üzletének növekedése nem ismer majd határokat.

A lap tetejére

 

Kezdőlap | Termékek | Szolgáltatások | Támogatás | Hírek | Magunkról | Kapcsolat
VSL | Jogi nyilatkozat | Oldaltérkép | Print