Első pillantásra - a Netviewer termékek


Netviewer one2one

A Netviewer one2one használatával két ember dolgozhat együtt interaktívan, képernyőiket megosztva, sőt, akár a távoli irányítást is engedélyezhetik egymásnak. Ezeknek a lehetőségeknek köszönhetően nagy mértékben felgyorsíthatják a külső és belső support tevékenységeket, jelentős mennyiségű időt és pénzt takaríthatnak meg. A Netviewer one2one program ideális szoftverek, termékek és szolgáltatások interneten keresztül történő bemutatására, eladására.

Részletesebb információk a lehetséges felhasználási területekről, a Netviewer one2one tulajdonságairól és előnyeiről:

Netviewer alkalmazása technikai támogatásra
Netviewer alkalmazása üzletkötésre


Netviewer one2meet

A Netviewer one2meet egy spontán vagy előre eltervezett, az internet segítségével online történő konferencián való részvételt tesz lehetővé. Nincs szükség semmiféle telepítésre, csupán néhány kattintásra. Különösen előnyös a több telephellyel rendelkező cégek számára. A programnak köszönhetően az akadálytalan áramlású webes együttműködés segít Önnek felgyorsítani az üzleti folyamatokat. Könnyedén lebonyolíthatók a Netviewer one2meet programmal online tréningek, projekt megbeszélések, tárgyalások potenciális megrendelőkkel, üzleti partnerekkel.

Részletesebb információk a lehetséges felhasználási területekről, a Wetviewer one2meet tulajdonságairól és előnyeiről:

Netviewer alkalmazása tárgyalásokra, megbeszélésekre


Netviewer remote

A Netviewer remote segítségével akadálytalanul irányíthat tűzfallal ellátott munkaállomásokat. Függetlenül attól, hogy három, vagy háromszáz gépet szeretne irányítani a távolból, a Netviewer remote lehetővé teszi az Ön számára, hogy másodperceken belül elérhetővé váljanak azok. A legtöbb esetben nincs szükség semmilyen változtatásra a tűzfal, a router, vagy egyéb eszközök beállításaiban.

Részletesebb információk a lehetséges felhasználási területekről, a Netviewer remote tulajdonságairól és előnyeiről:

Netviewer alkalmazása táv-adminisztrációra, vezérlésre


Netviewer megoldások

A Netviewer az egyéni PC felhasználókat egy virtuális csapattá alakítja át azáltal, hogy folyamatos webes együttműködést biztosít számukra a képernyő megosztásának, webes konferenciák létrehozásának és a távirányítás érdekében. A résztvevők kapcsolatban állnak egymással az intraneten vagy az interneten keresztül, és egyszerűen megoszthatják egymással képernyőjüket. Így könnyedén dolgozhatnak együtt dokumentumokon, segítséget nyújthatnak, termékeket mutathatnak be online módon. Ehhez nincs szükség semmilyen extra szoftver telepítésére, és nincs szükség a tűzfal beállításainak megváltoztatására sem.

Az alábbi ábrán a Netviewer termékek felhasználhatóságához adunk segítséget:

Cégek mérettől vagy tevékenységi körtől függetlenül használják a Netviewer megoldásait. Több mint 400 pénzügyi szervezetet és 3 000 szoftver cég használja teljes megelégedettséggel.

További információt a honlapján találhat.

A lap tetejére

 

 

Kezdőlap | Termékek | Szolgáltatások | Támogatás | Hírek | Magunkról | Kapcsolat
VSL | Jogi nyilatkozat | Oldaltérkép | Print